No Time No Die - James Bond

Yeni James Bond Filminden İlk Fragman Geldi!

Ayşe Aslıhan

Dünyaca ünlü oyuncu Daniel Craig’in beşinci ve son kez ajan 007’yi canlandırdığı James Bond filmi No Time to Die‘dan ilk teaser geldi. Efsane serinin son filminde Rami Malek, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, ve Naomie Harris gibi isimler yer alıyor.

8 Nisan 2020’de vizyona girecek olan 007 James Bond filmi No Time No Die (Ölmek İçin Zaman Yok), geçtiğimiz günlerde resmi Twitter hesabından 15 saniyelik bir teaser yayınladı. Daha sonra ilk tam fragmanı yayınlanan filmin yine çok heyecanlandıracağı ve maceralarla dolu olacağı şimdiden belli oldu.

Cary Joji Fukunaga‘nın yönetmenliğini üstlendiği filmin konusu ise şöyle; efsanevi İngiliz ajanı James Bond, artık aktif hizmetten ayrılmıştır ve Jamaika‘da sakin bir hayatın tadını çıkarmaktadır. Ancak CIA’deki eski arkadaşı Felix Leiter yardım istemek için geldiğinde bu kişisel cenneti kısa ömürlü olur. Kaçırılan bir bilim adamını kurtarmayı içeren görev, ilk başta beklenenden çok daha tehlikeli bir planı ortaya çıkarır. Bu görev Bond’u, tehlikeli, yeni bir teknolojiyle donanmış gizemli bir kötü adamın izine götürecektir..

Bond is back!

Dünyaca ünlü oyuncu Daniel Craig’in beşinci ve son kez ajan 007’yi canlandırdığı James Bond filmi No Time to Die‘dan ilk teaser geldi. Efsane serininson filminde Rami Malek, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, ve Naomie Harris gibi isimler yer alıyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam