Supernatural Dizi

Fenomen Dizi Supernatural 14. Sezonuyla Yayında!

Ayşe Aslıhan

Tüm dünyada bir fenomene dönüşen dizi Supernatural, 14. sezonuyla Haziran ayı boyunca her salı saat 21.30’da FX kanalında izleyicisi ile buluşuyor!

Dünya çapında bir fenomen olan doğa üstü drama dizisi Supernatural, 14. sezonuyla bu kez FX ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor.

Yeni sezonda; annelerinin doğaüstü bir varlık tarafından öldürülmesinin ardından, asker olan babalarının izinden giden evlatlar Dean ve Sam, insanları korumak için dünyadaki canavarlara ve hayaletlere savaş açıyor! Bu zorlu mücadele esnasında fiziksel güçleriyle de tanışan iki kardeş, zaman içinde eski numaraların ve araçların artık işe yaramadığını; dostlarının ise sahte ve güvenilmez olduğunu öğreniyor.

Dizi konusu neydi ve aslında neler olmuştu?

Dizi Dean Winchester ve Sam Winchester kardeşlerin, babalarının kayıp olmasından sonra tekrar bir araya gelip Sam’in bıraktığı avcılığa geri dönmesiyle başlamıştı. İki kardeş, hayatlarını babaları ile beraber, annelerini küçükken bir varlığın yakarak öldürmesi sonucu insanları bu gibi varlıklardan korumaya adamışlardı… Fakat avcılık ile uğraşmak istemeyen ve normal bir yaşam sürmek isteyen Sam babası ile tartışarak evi terk etmişti. Yıllarca abisi ve babasından ayrı yaşayan Sam, üniversitede eğitim görmüş, sevdiği kız ile evlenme aşamasına gelmişti. Üniversiteden mezun oldukları gece uzun zamandır görmediği abisi Dean çıkagelmişti… Babasının birkaç haftadır kayıp olduğunu ve yardımına ihtiyacı olduğunu söylemişti ve ortalık kızışmıştı.

Sam babasını bulmak için son bir kez abisinin yardımına gitmişti ve babasını arayışları netice vermeyince Dean, onu avcılığa dönmesi için teşvik etmişti. Fakat Sam kabul etmemişti… Aynı gece Sam eve dönünce, nişanlısı Jessica‘nın annesi gibi tavana yapıştığını görmüştü. Müdahale etmesine fırsat kalmadan Jessica’nın alevler içinde kalarak ölmesine tanık olmuştu. Bunun üzerine Sam, hem insanları bu gibi yaratıklardan kurtarmak için hem de annesini ve nişanlısını öldüren yaratığı bulup yok etmek için yeniden avcılık yapmaya başlamıştı.

Dizi, kardeşlerin insanların gerçekte var olmadığını zannettiği birçok tür yaratık, hayalet, şeytan ve benzeri varlığın avcılığını yaptıkları ve bu maceralar sırasında yaşadıklarını anlatıyor. Dizi boyunca iki kardeşin başından geçen duygusal, dramatik, komik ve korku dolu maceraları bilim kurgu türünde yansıtılıyor. Ekranları başından ayrılmayan milyonlarca izleyicisi bulunan dizi, 14. sezonda da çok konuşulacağa benziyor!

Efsanevi dizi Supernatural, 14. sezonuyla Türkçe dublajlı ya da orijinal dilinde Türkçe alt yazı seçeneğiyle Haziran ayı boyunca her salı 21.30’da FX kanalında olacak.

Heyecanla beklenen yabancı dizi ve animasyonların Türkiye’deki adresi FX kanalı; D-Smart, Tivibu, KabloTV, TV+, BluTV ve Vodafone TV platformlarından izlenebiliyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam