alex-rider-dizisi-ne-zaman-yayınlanacak

Alex Rider Dizisinden İkinci Sezon Sürprizi Geldi

Suna Simge Çakmak

Ünlü oyuncu Haluk Bilginer‘in baş rolü olduğu Alex Rider dizisinden ikinci sezon haberi geldi. Yurt dışında büyük ilgi gören dizinin ikinci sezonu için onay alındı.

Bilginer’in başrolü olduğu dizide Doktor Hugo Greif karakterine hayat verdiği Amazon’un yeni dizisi Alex Rider, ikinci sezon için onay aldı. Sekiz bölümden oluşan ve Haluk Bilginer, Otto Farrant, Ronke Adekoluejo, Brenock O’Connor, Vicky McClure, Ace Bhatti ve Stephen Dillane’ın birlikte aynı sahneyi paylaştığı dizinin yeni bölümlerinin ne zaman çekileceği henüz belli değil…

Dizinin konusunu tekrar hatırlayalım…

Bir ajanlık dizisi olan, heyecan dolu, ilk sezonu 8 bölümden oluşan dizi, 4 Haziran 2020 tarihinde izleyicileriyle buluştu ve oldukça da sevildi. Baş rolünde genç oyuncu Otto Farrant ve son olarak Şahsiyet dizisiyle Uluslararası Emmy Ödülü’nün sahibi olan Haluk Bilginer yer alıyor. Farrant, amcası Ian’ın İngiliz ajanı olarak görev yaptığı sırada öldürüldüğünü öğrenen Alex Rider’ı canlandırıyor.

Ian, hiç de söylenildiği gibi bir araba kazasında ölmemiştir. Alex, öğrendiklerinden sonra artık sıradan ergen hayatına geri dönemeyecektir. Bunun ardından yakın zamanda MI6’nın başında bulunan Alan Blunt ile tanışır ve çocukluğundan beri farkında olmadığı bir şekilde ajanlık eğitimi aldığının farkına varır. Alex, öldürülen iki milyarder adam ile yatılı okul Point Blanc arasındaki ilişkiyi çözmek üzere bir araştırma görevine başlar.

Alex Rider - Brot2you

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam