Emre Fel Kimdir?

Karma Tavsiyesi: Eskiyi Yeniye Taşıyan Ses, Emre Fel

Ayşe Aslıhan

Son zamanlarda adını duyduğumuz, Spotify listelerinden kendi listelerimize sakin ve kararlı geçişler yapan şarkılarıyla, eskiyi yeniye taşıyan ses; Emre Fel!

Fel’i daha önce hiç dinlemediyseniz, kulaklarınızı nostaljik bir ziyafete hazırlasanız iyi edersiniz. Tekrar Anadolu Rock ruhunu yaşamamızı sağlayan, Cem Karaca ve Barış Manço gibi ileride müzik hafızalarımızda büyük bir iz bırakacağına inandığımız, kaliteli müzik anlayışıyla gönüllerimizi mest eden Emre Fel, kimdir?

10 Ağustos 1998 yılında, Taşova’da doğdu.

Amasya’nın bir ilçesiydi Taşova. İlkokul 1. sınıfa kadar ise İzmir’de okudu. İkinci dönem yeniden Taşova’ya döndü. Ortaokul sırasında futbol oynadı. Hayali de futbolcu olmaktı.

Annesinin doğum yeri olan Çorum’da liseye başladı. Müzik dersinde, arkadaşlarının zorlaması ile şarkı söylemeye başladı. Övgüler duydu ve müzikle ilgisini hiç kesmedi… 2 kere ses yarışmasına katıldı fakat güzel dönütler almadı.

4 sene önce ilk adımı attı.

2016’nın Kasım ayında müzik öğretmeninin zorlamasıyla gitar derslerine başladı. Çok kısa bir süre sonra, ilk kez kendi şarkısını yazdı. O ilk şarkının ardından sporu neredeyse bırakarak, kendini müziğe adadı.

Ve, “Yeni Anadolu.”

Yeni Anadolu” ismini verdiği, 5 şarkıdan oluşan bir albümle sektöre giriş yaptı. Yaptığı tarzda Eski Anadolu Rock sanatçılarının izine rastladığımız için, bu isim bizi hiç şaşırtmadı!

Yeni Anadolu Projesi’ne inanan Emre Fel, Türkiye’de “çok başarılı” olarak nitelendirdiğimiz sanatçılardan biri olmak yolunda ilerliyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam