King Kong vs. Godzilla

Godzilla vs. Kong Filminden İlk Fragman!

Ayşe Aslıhan

Bu yılın en merak edilen filmlerinden biri olan Godzilla vs. Kong filminden gerilim dolu ilk fragman yayınlandı!

King Kong ile Godzilla arasındaki savaşı konu edinecek olan yapım, sosyal medyada uzun zamandır gündem oluyordu. Merakla beklenen filmin ilk fragmanı nihayet yayınlandı!

Sinemanın en ikonik canavarlarından ikisinin savaşını konu alan Godzilla vs. Kong filminden merakla beklenen ilk fragman geldi. 2017 yapımı Kong: Kafatası Adası ve 2019 yapımı Godzilla II: Canavarlar Kralı’nın devamı niteliğinde olacak Godzilla vs. Kong26 Mart 2021 tarihinde beyaz perdede ve HBO Max’te yayınlanacak.

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlere göre yapımcı şirketler Warner Bros. ve Legendary Entertainmet, filmin HBO Max’te yayınlanması konusunda anlaşamamış ve tartışma çıkmıştı. Aktarılanlara göre Legendary Entertainment, WarnerMedia‘nın Godzilla vs. Kong’u HBO Max’te yayınlaması için en az 250 milyon dolar istiyor. Ayrıca Legendary’nin Godzilla vs. Kong’un hem dijital platformlarda hem de sinemalarda yayınlanacağından haberinin olmadığı da iddia edilmişti.

Godzilla vs. Kong hakkında bilinenler şimdilik sınırlı. Yayınlanan fragmana baktığımızdaysa filmin iki ikonik canavar arasındaki savaşı konu alacağını bir kez daha görüyoruz. Bu noktada fragmanın Kong’u kahramanGodzilla’yı ise tam anlamıyla kötü adam olarak konumlandırdığını ve birçok kişinin Godzilla’nın yıkıcı güçlerinden endişe duyduğunu da belirtmek gerek…

İşte Godzilla vs. Kong’dan gerilim dolu ve muhteşem ilk fragman!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam