youtube enleri

#YouTubeTrends: Geçen Haftanın En Çok Dinlenenleri

Ayşe Aslıhan

Youtube Music Charts verilerine göre geçtiğimiz hafta YouTube’da en çok dinlenen şarkılar belli oldu. Haftanın öne çıkan ismi ise son dönemde yükselişte olan Uzi oldu. Ayrıca ilk 10, hepimizin ezbere bildiği şarkılarla dolu!

Youtube Music Charts verilerine göre geçtiğimiz hafta YouTube’da en çok dinlenen şarkılar belli oldu. 30 Nisan – 7 Mayıs tarihleri arasında Youtube Music Charts verilerinden yola çıkarak hazırlanan zirvenin ilk 10 ismi belli oldu. Genellikle TikTok videoları ve akımlarının, listeyi adeta tepetaklak ettiği görülüyor.

Listeye göre geçtiğimiz haftanın en çok dinlenen şarkıcısı Uzi, en çok dinlenen şarkısı Uzi’nin Krvn şarkısı oldu. Beşinci haftasında şarkı 8 milyondan fazla dinlendi. İbrahim Tatlıses & Emrah Karaduman Dom Dom Kurşunu remix versiyonuyla ikinci sırada yer alırken, Edis’in Martılar şarkısı listenin ilk üç şarkısı arasına girmeyi başardı.

İşte YouTube Music verilerine göre geçtiğimiz hafta en çok dinlenen 15 şarkı!

1- Uzi – Krvn

2- İbrahim Tatlıses & Emrah Karaduman ft. Dua Lipa – Dom Dom Kurşunu

3- Edis – Martılar

4- Tuğçe Kandemir – Ah Ellerim Kırılaydı

5- Buray – Alaz Alaz

6- Alper Eğri – Pablo Pablo (Remix)

https://www.youtube.com/watch?v=wvOpjWLUoYs

7- Ebru Yaşar – Ben Bilmem

8- Güneş ft. Uzi – Dua

9- Uzi – Makina

10- Ece Ronay & Tefo – Baba Yorgun

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam