hüsnü arkan

Hüsnü Arkan’dan Didem Madak Bestesi: Beni Anla

Ayşe Aslıhan

Hüsnü Arkan‘ın ‘Kanat Sesleri albümünün dokuzuncu şarkısı ‘Beni Anla‘, Yasemin Göksu ile yaptığı muhteşem düetle yayında!

Hüsnü Arkan, beşinci solo albümü ‘Kanat Sesleri’nde şarkıları tek tek dinleyicilerine sunuyor. Böylelikle, albümün dokuzuncu şarkısını da yayınladı. ‘Beni Anla‘ tüm dijital müzik platformlarında yayında!

Yasemin Göksu’nun da sesiyle eşlik ettiği şarkı, üstelik 2011’de vefat eden şair Didem Madak’ın bir şiiri.

Sanatçı daha önce ‘Kanat Sesleri’ albümünde Erkan Oğur, Kardeş Türküler ve Zuhal Olcay’la düet yaptı. Arkan’ın yeni şarkısı 12 Kasım itibariyle tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı. Didem Madak’ın ‘Paragraf Başı’ şiirinden bestelenen şarkı oldukça kıymetli. Sanatçının eşi Tuğba Tezer Arkan tarafından hazırlanan video klibi de YouTube’da yayında.

Hüsnü Arkan: “Hayatı anlamaya çağıran bir şarkı.”

Hüsnü Arkan parçayı “bizi kendimizle baş başa bırakan, dünyayı, hayatı anlamaya çağıran bir şarkı” diye tanımladı. ‘Beni Anla’nın düzenlemesi ise müzisyen Gürol Ağırbaş’a ait. Sanatçının önceki albümlerinde de düzenlemeleri özellikle yer alan Ağırbaş’ın bir yeri daha var. Müzisyen, şarkının piyanolarını ve bas gitarlarını da çaldı.

Arkan’ın daha önceki albümlerinde de çalıştığı HaremS Stüdyo’da kayıt oldu. Ayrıca Arıkan Sarıkaya, Saygın Akbudak, Altuğ Öncü gibi sanatçılar da enstrümanlarıyla yer aldı.

Şarkının sözleri ise şöyle;

Çiy taneleri olurdu sabahları yatağımda
Ömrüm geçti bir çiçeğe benzemekle, beni anla
Hangi hayat süslendi senin için bu kadar, beni anla
Küçücük avuçlarımla su getirirdim, beni anla
İklimden iklime geçti ömrüm, geçti ömrüm
Yeni bir şarkıya başla, şarkı dediğin şarttır yaşamaya
Şarkı dediğin şarttır yaşamaya
Şarka gittin, geldim ardından, şarttır yaşamaya
Şarkı dediğin şarttır yaşamaya!

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam