Oğuzhan Koç

Oğuzhan Koç’un Yeni Şarkısı: Aşkın Mevsimi

Ayşe Aslıhan

Çıkardığı dinlenme rekorları kıran single albümlerine bir yenisini daha ekledi! Oğuzhan Koç, yeni şarkısı “Aşkın Mevsimi’ ile listelerde yerini alıyor.

Oğuzhan Koç bugün yeni şarkısıyla YouTube Trend Videolar’da yükselişe geçti! “Aşkın Mevsimi” tüm dijital müzik platformlarında yayında.

Bugüne kadar “Bulutlara Esir Olduk”, “Beni İyi Sanıyorlar”, “Küsme Aşka”, “Kendime Sardım”, “Bence De Zor” adlı şarkılarıyla adından sıkça söz ettirmişti. Müzikseverlerin kalbinde yer edinen Oğuzhan Koç, son hitiyle de tam not aldı. Bugün, yıllarca dinlenilecek bir şarkıya daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyor.

Söz yazarı ve besteci Oğuzhan Koç ‘Aşkın Mevsimi’ adını verdiği yeni şarkısı çıktığı an itibariyle önce sosyal medya gündeminde yer aldı. Dijital müzik platformların müzik listelerinde de ilk sıraya yerleşti.

Söz ve müziği kendisine ve Çağrı Telkıvıran‘a ait olan şarkı Hype Music etiketiyle çıktı. Senaryosuyla göz dolduran klipte gördüğümüz isim ise Duygu Gülal. Mix mastering’de ise Özgür Yurtoğlu var. Yeni şarkısı ile yeni bir rekor kırmaya hazırlanan Oğuzhan Koç için müzikseverler, bu kışın hitini yayınladığını düşündüler.

Oğuzhan Koç’tan “Aşkın Mevsimi” şimdi, burada.

 

“Yolumuzun nesi uzun anlat?
Yalanla, elde kalanla yaşıyoruz
Sonumuzu görüyorum anla
Damla damla
Zamanla eriyoruz

Ah, havada kadehim yine
Sana içiyorum diye
Yalnızlık biçiyorum
Ay, ya kış ya sonbahar niye?
Bakmadım hiç mevsimine
Ben yazı bilmiyorum!”

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam