gain

The North Water Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!

Ayşe Aslıhan

Gözden düşmüş bir askeri doktor, geçmişiyle arasına mesafe koymak ister ve balina avcılığı için Kuzey Kutbu’na giden bir gemiyle yola çıkar… Karşınızda, The North Water hakkında her şey!

Askeri doktorun maceralarını işleyen dizi hakkında her şeyi anlatıyoruz!

Dizide başlardaki kefaret arayışı, Kuzey Kutbu’nun ıssız bölgelerinde hayatta kalma mücadelesine dönüşüyor. Dizi, Jack O’Connell, Colin Farrell, Sam Spruell gibi yıldızların performansları ve kaliteli yapımıyla izleyiciden tam not alıyor.

Karanlık hikayelerden keyif alanlar için Temmuz ayında GAİN’de olacak dizinin konusunu merak edenler için açıklıyoruz.

Erkekliğin kan ve buzla kaplı karanlık dünyasında, insanlığa dair umutlar nasıl yeşil kalabilir? 

Kuzey Kutbu’nun acımasız şartlarında çekimler oldu. Başrollerinde Jack O’Connell, Colin Farrell ve Sam Spruell’in yer alıyor. The North Water, GAİN ve BBC Studios iş birliğiyle Temmuz’da yayına girecek.

Başarılı oyunculukları ve kaliteli prodüksiyonuyla ses getiren mini dizi uzun bir hikayeyi anlatıyor. Geçmişiyle arasına mesafe koymak için karanlık deryalara doğru yola çıkan bir adam var… Bu adamın zamanla hayatta kalma mücadelesine dönüşen macerasını soluksuz izleyecek.

Ödüllü BBC FIRST dizilerinden sadece biri: The North Water

GAİN ve BBC Studios, İngiliz drama markası BBC First dizilerinin GAİN’de yayınlanması için iş birliği yapmıştı. Kaliteli, orijinal İngiliz dramalarına ev sahipliği yapan BBC First’ün ödüllü yönetmen ve oyuncuları var. Yaz ayları süresince yayınlanması planlanan dizi ve film seçkisi de Gain’de. Altın Küre, Primetime Emmy ve BAFTA gibi ödüller almış, çok konuşulan yapımlar yer alıyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam