Recep İvedik7

Recep İvedik 7’ye Geri Sayım

Ceren Çetinoz

Gişe rekortmeni Recep İvedik serinin yedinci filmi ile dönüyor!

Serinin diğer filmlerinden ayrı olarak, yedinci film beyaz perdede değil, Disney Plus’ta yayınlanacak.  İvedik serisinin, yedinci filmi kısa bir süre sonra vizyona girecek.

Filmin yönetmenlğini ise Togan Gökbakar üstlenirken, senaryo yine Şahan Gökbakar’a ait.

Daha öncelerde kendisini otelde, ıssız adada hatta Kenya’da gördüğümüz İvedik bu sefer köy ortamında.

Peki serinin yedinci filminin konusu ne?

Şehir hayatından ve maddi koşullardan bıkan Recep, yakın arkadaşı Nurullah ile babaannesinden miras kalan köy evine gitmeye karar verir. Köy hayatının tadını çıkaracağı sırada köye ve civar ormanlara zarar verecek bir projenin olduğunu öğrenir. Recep, köylüler ile iş birliği yaparak bu projeye karşı gelmeyi amaçlar.

Yeni Seride Kimler Oynuyor?

Şahan Gökbakar’ın başrolü çektiği filmde, Gökbakar’a: Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi eşlik ediyor.

Recep İvedik 7 Ne Zaman Çıkacak?

Sevilen kahraman ve izleyicileri 9 Aralık 2022 tarihinde buluşacak. Ancak küçük bir farkla. Gişe rekortmeni film beyaz perde de  gösterilmeyecek. Bunun yerine Disney Plus’ta yayınlanacak. Serinin 4 ve 5 filmleri, 7 milyonun üzerinde gişe yaparak rekor kırmıştı. Beyazperdede seyirci sıralamasına göre bu iki film ilk iki sırada yer alıyor. Disney+, serinin bu başarısından dolayı Recep İvedik 7’nin yayın haklarını satın aldı ve sinemaya girmeden Disney+’ta yayınlama kararı aldı.

Fragmanı Buradan İzleyebilirsiniz:

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam