Netflix

Netflix Mayıs Ayı Takvimi

Aygün Akdağ

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile- 3 Mayıs

Filmde Ted Bundy’nin işlediği suçların öyküsü, uzun süre kız arkadaşı olan ve yıllar boyunca onun hakkındaki gerçeğe inanmayı reddeden Liz’in bakış açısından anlatılıyor.

Lucifer 4. Sezon- 8 Mayıs

Chloe’nin onun şeytan suratını görmesinin sonuçlarıyla sarsılan Lucifer’ı yeni bir zorluk bekliyor: İlk günahkâr olan Havva geri döndü. Uzun yıllar önce Lucifer’a uyup cennetten kovulduğu için intikam almak mı istiyor? Yoksa bambaşka bir şeyin peşinde mi?

The Society 1. Sezon- 10 Mayıs

Zengin bir kasabadaki diğer herkes gizemli bir şekilde ortadan kaybolduğunda West Ham’in genç sakinleri hayatta kalmak için kendi topluluklarını kuracaklardır.

The Rain 2. Sezon- 17 Mayıs

Karantina bölgesinde sıkışıp kalan Simone ve arkadaşları, Rasmus’un taşıdığı virüs onu ve insanlığın geri kalanını öldürmeden önce bir tedavi bulmalıdır.

See You Yesterday- 17 Mayıs

İki dâhi genç, geçmişe gidip bir trajediyi önleyebilmek amacıyla evde yaptıkları zaman makinesini mükemmelleştirmeye çabalar.

What/If 1. Sezon- 24 Mayıs

Renée Zellweger başrollü antoloji dizisinin ilk sezonunda, yeni evli meteliksiz bir çiftin gizemli bir kadın bağışçının yaptığı kârlı ancak ahlaki açıdan kuşkulu teklifi kabul etmesiyle olaylar gelişir.

The Perfection- 24 Mayıs

Sürükleyici gerilim filminde, sorunlu bir müzik dehası, eski okulunun yeni yıldız öğrencisiyle bir araya gelmesiyle birlikte şoke edici olaylar meydana gelmeye başlar.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam