atiye - final

Atiye’den Final Sezonu Haberi Geldi!

Suna Simge Çakmak

Geçtiğimiz yıl ekranlara damgasını vuran Atiye dizisinin final sezonu geliyor! Netflix’in ikinci yerli dizisi Atiye, ilk sezonu ile dikkatleri üzerine çekmişti. İkinci sezonu Eylül ayında girecek dizinin final sezonu da çekilmeye başlandı.

27 Aralık 2019′ da izleyicisi ile buluşan dizinin ikinci sezon çekimleri bitmişti. Final sezonu da yolda!

Son günlerde tekrar yayınlanan efsane Aşk-ı Memnu dizisinin Bihter‘i Beren Saat‘i uzun zaman sonra ekran başında görmek hepimize oldukça iyi gelmişti. Başrollerini Mehmet Günsür başta olmak üzere Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun ile paylaştığı dizi Atiye’de olmak ona da iyi gelmişti ki paylaşımları da hep bu yöndeydi! Ayrıca, dizi ile beraber ülkenin en büyük değerlerinden biri olan Göbeklitepe de uzun süre gündem konusu olmuştu.

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle bir süre ertelenen dizi çekimlerine Atiye de dahil olmuştu. Dizinin ikinci sezonu için çekimler geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı.

Oyuncu Beren Saat Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dizinin final sezonunun çekildiğini şu sözlerle duyurdu:

“Yeni Ay’da başladık çekimlere, Atiye’nin mucizeleri yine bizimle. Aylar süren bekleyişten sonra tüm tedbirler alındı ve yeniden başladık üretmeye! Atiye’nin ilk sezonuna gösterdiğiniz ilgi, sevgi ve destek için emeği geçen herkes adına çok teşekkür ederim. 3. Sezon yaratıcı ekibimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı, uğurlu olsun.”

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam