Karma Türkiye Uygulaması Tüm Mağazalarda Güncellendi!

Ayşe Aslıhan

Karma Türkiye uygulaması tüm mağazalarda yeni arayüzü ve sıradışı içerikleriyle artık güncel! Türkiye’nin ilk dijital radyo, sesli içerik ve podcast platformu olan Karma Türkiye, tüm mağazalardaki yerini aldı.

Karma Türkiye ile radyoyu güncelledik!

Dönüşümün kaçınılmaz olduğu ve izlemekten daha çok dinlemeye odaklanan yeni kullanıcıları hedef alan platformumuz; standart bir podcast ya da radyo uygulaması değil.
Radyonun güncel versiyonunu kullanıcılarla paylaştığımız aplikasyonumuzun ilk versiyonuna, Google Play ve AppStore mağazalarından erişebilirsiniz.

telefon

Hiçbir platformda benzerine denk gelemeyeceğiniz kendi alanında başarılı içerik oluşturucuların podcastleri, premium üyeler için farklı karmacastler, sesli içerikler ve kesintisiz radyo yayını. Hepsi bu uygulamada!

Beğendiğin içerik oluşturucuyu takip et, sevdiğin playlistleri favorilere al, dikkatini çeken bölümleri beğen, paylaş!

Karma’da kendi profilinizi oluşturabilir, kişiselleştirebilir ve dinlediğiniz, dinlemek istediğiniz bölümleri kendi hesabınızda görebilirsiniz.

Uygulamayı indiren tüm kullanıcıları pek çok seçenek bekliyor!

Karma Türkiye’nin yeni aplikasyonunda pek çok sesli içerik seni bekliyor. Uygulamayı cihazlarına indiren tüm kullanıcılar, üye olmaksızın, reklamlı bir şekilde radyo programlarını ve kesintisiz müzik yayını dinleyebilmenin yanı sıra, içeriklerin teaserlarını dinleyerek Karma dünyası hakkında bilgi sahibi olabiliyor.

Karma Türkiye üyeliğini oluştur, Podcast’in yeni dünyasına dahil ol!

Karma Türkiye’ye üye olan kullanıcılar birbirinden farklı birçok podcast içeriğini dinleyerek keyifli vakit geçir. Radyo programlarını ve kesintisiz müzik yayınını reklamlı dinleyebilirsin. Bunun yanı sıra Karma Türkiye iç yapımlarıyla hazırlanan sesli içeriklerin ilk bölümlerini dinle.

Karma Türkiye’de Premium ayrıcalıkları seni bekliyor!

Karma Türkiye’de premium üye olanları yeni bir Karma dünyası bekliyor. Premium üyeler için hazırlanmış, başka hiçbir platformda denk gelemeyeceğin karmacastler ve sesli içerikler bulunduğun ortam fark etmeksizin kulağında! Radyo yayınlarını reklamsız ve kesintisiz dinlemenin keyfine var!

Karma Türkiye’de var olan radyo programlarının yanı sıra kesintisiz müzik yayını da reklamsız olarak premium seçeneğinde seni bekliyor.

Karma Türkiye dünyasıyla tanışmaya hazırsan, hadi başlayalım.
Sen yaşamaya devam et. Biz sana eşlik ederiz.

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam