karayel - uzaktan

Fikri Karayel’den Beklenen Albüm Geldi: Uzaktan

Ayşe Aslıhan

Sevilen sanatçı Fikri Karayel’in yepyeni ve dolu dolu albümü “Uzaktan“, şimdi tüm dijital müzik platformlarında yayında!

Son yıllarda farklı yorumcuların seslendirdiği şarkılara da hayat veren, şarkı yazarı kimliği ile ön plana çıkan Fikri Karayel, yepyeni albümünü müzikseverlerle buluşturdu. Sanatçı, albüm habercisi olarak yayınladığı “Ne Güzel Oldu” isimli şarkısının ardından merakla beklenen albümü Uzaktan’ı ayrı yönlerde ama yine de beraber yürüyenlere ithaf etti.

Albüme ismini veren “Uzaktan” şarkısının video klibi Oğuzhan Ejderoğlu yönetmenliğinde çekildi.

“Dedim ya, hiçbir şeyi bana bırakma
Yürüdüm, ben yürüdüm sonuna kadar çoktan
Senden uzaktan
Yürüdüm, yarı yolda bırakma
Yanılıp vazgeçebilir misin ki sen aşktan?
Öyle uzaktan…”

Sürpriz bir düet.

Albümde pop – elektronik öğeleri başarıyla ile harmanlayan sanatçı, yine kendi söz besteleri ile ilerlerken bazı eserlerde Emre Yazgın, Serhan Bülbül, Uğur Güçlü ile ortak çalışmalara imza attı. Emre Yazgın, Tolga Erzurumlu, Serhan Bülbül, Cen Erdoğan, Ümit Kuzer düzenlemeleri ile albüme katkı sağlayan isimlerden.

Albümde yer alan “Karanlıkta” eserinde ise sürpriz bir düet yer alıyor. Ceylan Ertem ve Fikri Karayel’in birlikte seslendirdiği bu şarkı, albümün en merak edilen çalışmalarından biri oldu.

“Sevgin yoksa git tabii
Kırdıysan uğraş da içinden gelmiyorsa
Unutul gitsin
Hakkın var tabii, hayat senin için var
Bence sev, kaybolma karanlıkta”

Fikri Karayel‘in 9 şarkıdan oluşan albümünün tamamını dinlemek için, sizleri şöyle alalım.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam