Nova Norda: Bize Göre “Kalıplara Sığamıyorum!”

reha.ozcan

Son dönemde yeni nesil müzisyenler kendi tarzları ve duruşları ile fark yaratmaya devam ediyor. Bu müzisyenlerin başında gelen isimlerden biri Nova Norda.

Elektronik altyapılar dışında, şarkıların akustik versiyonları ile de beğeni toplayan NOVA NORDA, müzikte ‘yeni’ kavramını tam olarak yansıtıyor. Şarkılarında ise, daha çok ‘kişinin kendi öneminin farkına varması gerektiği’ teması ise dikkattimizden kaçmadı. Karma Türkiye olarak Nova Norda’nın birkaç şarkısını sizlerle paylaşmak istedik. NOVA NORDA kimdir diye merak ediyorsanız, edindiğimiz bilgilere göre müzikle tanışması 7 yaşına kadar dayanıyor. Boğaziçi Üniversitesi’nde Sosyoloji’den ziyade Müzik Kulübü mezunu olduğunu düşünmekte. Kısa zamanda reklam alanında çalışmaya başlayan ve kariyerini ise kısa zamanda hızlı bir şekilde ilerleten Nova Norda, 3 yıl içinde bu durumdan sıkılıp müziğe sarılmış durumda.

NOVA NORDA’ya göre şu kısacık hayatı kana kana içmek lazım..

Ve tabii ki her şeye ‘boşver’ diyebilmek de gerekiyor.

İçimizdeki dinazorlar ise belki de içimizdeki filozoflardır.

NOVA NORDA’nın tüm şarkılarını dinlemek isterseniz de aşağıya bir spotify linki bırakıyoruz.

Önce ben varım diyebilmeniz dileklerimizle…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam