Senkron - Özcan Deniz

Özcan Deniz’den Yepyeni Bir Dijital Dizi: Senkron

Ayşe Aslıhan

Türkiye’nin yeni nesil dijital içerik platformu GAİN, farklı tarzlardaki dizileri ile seyircilerine geniş bir yelpazeden seyir deneyimleri sunmaya devam ediyor. GAİN, bu kez Özcan Deniz’in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği yepyeni bir diziye hazırlanıyor: Senkron, yakında izleyicisiyle buluşacak!

Şubat ayında da birçok yeni diziyi izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanan GAİN’in suç ve gerilim türündeki yeni dizisi ‘Senkron’un ilk fragmanı önceki gün yayınlandı. Bilim kurgu ekseninde bir seyir keyfi vadeden dizinin yönetmen koltuğunda Özcan Deniz yer alırken, senaryosu da aynı şekilde Deniz’e ait. 

İşte Özcan Deniz’in yeni dizisi Senkron’dan ilk fragman!

Özcan Deniz kimdir?

Özcan Deniz, 19 Mayıs 1972 tarihinde Ankara Elmadağ’da doğmuştur. Aslen Ağrılıdır. 1977 yılında ailesiyle birlikte Aydın’a yerleşti. Erken yaşta okumayı bıraktı ve müzikle uğraşmaya karar verdi. 13 yaşındayken İzmir’de şarkı söylemeye başladı ve 16 yaşında Antalya’da şarkı söyleyerek tüm ailesini geçindirecek parayı kazanmaya başladı. 17 yaşında İstanbul’a geldi ve burada bir süre pavyonlarda çıktıktan sonra 18 yaşında Almanya München’e gitti. Yaşar Yağmur’la tanıştı ve böylece “Yine Ağlattın Beni” adını taşıyan ilk albümünü çıkardı. Aşkım Dağlarda Gezer dizisi ile oyunculuk hayatına başlayan Özcan Deniz, 2002 yılında hem müzik hem dizi alanında büyük bir başarı yakaladı. Asmalı Konak dizisinde Ürgüp’ün en zengin ve en büyük ağası olan Seymen Ağa karakterini canlandırdı ve bu dizi Türk televizyon tarihinin en çok reyting alan dizisi oldu.

Asmalı Konak, Haziran Gecesi, Samanyolu, Bir Zamanlar Osmanlı, Karagül ve Kaderimin Yazıldığı Gün gibi dizilerde yer almıştır. Yönetmenlik yapan Özcan Deniz yazıp yönettiği Evim Sensin, Su ve Ateş, İkinci Şans, Sevimli Tehlikeli, Ya Sonra filmlerini beyaz perdeye taşımıştır.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam