Ölüler Ordusu

Bir Zack Snyder Filmi Ölüler Ordusu’ndan Fragman!

Ayşe Aslıhan

Netflix, Zack Snyder‘in heyecanla beklenen yeni filmi Ölüler Ordusu‘nun resmi fragmanını nihayet paylaştı!

Hikayesini Zack Snyder‘ın yazdığı ve yönetmen koltuğuna da yine kendisinin oturduğu yepyeni film Ölüler Ordusu‘nun resmi fragmanı yayınlandı. Zack Snyder ve eşi Deborah Snyder, yapımcı isimler arasında da yer alıyor!

Oyuncu kadrosunda Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana De La Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Garret Dillahunt, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma Qureshi, Samantha Win, Richard Cetrone ve Michael Cassidy gibi isimler bulunan filmin konusu, oldukça dikkat çekici.

Las Vegas’ta meydana gelen bir zombi salgınının ardından bir grup paralı asker, karantina bölgesine girer. Tarihin en büyük soygunlarından birini gerçekleştirmek için harekete geçer.

Eski bir zombi savaş kahramanı olan Scott Ward (Dave Bautista), evi olarak adlandırdığı kasabada ucuz işlerde çalışarak yaşamını sürdürür. Günün birinde kumarhane patronu Bly Tanaka (Hiroyuki Sanada), ona reddedemeyeceği bir teklif sunar. 32 saat içinde hükümet tarafından bombalanmadan önce şehirde bulunan bir kasadaki 200 milyon doları almak için zombi istilasına uğramış karantina bölgesine girmek!

Vakit daralırken ve hızlı bir Alfa zombi sürüsü şehre yaklaşırken, eşi benzeri görülmemiş büyüklükteki bu soygunu gerçekleştirmek için kesin olan tek bir şey vardır… Hayatta kalan her şeyi alır!

Ölüler Ordusu 21 Mayıs’ta Netflix’te yayında!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam