willy

Wonka Filminin Çekimleri Başladı: Karşınızda Genç Willy Wonka!

Cansu Özer

Timothée Chalamet’li Wonka filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Charlie’nin Çikolata Fabrikası’yla tanıdığımız Willy Wonka’nın gençlik dönemini ve Umpa Lumpalarla tanışmasını konu edecek olan filmden ilk görsel de geldi.

Timothée İş Başında! – Wonka

Wonka

Charlie’nin Çikolata Fabrikası filmini çok severim ama Johnny Depp‘in Willy Wonka’sını filmden daha çok severim. Başta Wonka için düşünülen isim Tom Holland’dı. Daha sonra Timothée Chalamet, Wonka filminin başrolü olarak açıklandı. Başta şüphelerim vardı ama filmden ilk görsel geldikten sonra bu şüpheler aklımdan tamamen silindi. Kesinlikle çok yakışmış!

Her ne kadar kendisinin köşe başı açılan lokmacılar gibi her filmde yer almasını yanlış bulsam da oyunculuğunu çok beğeniyorum. Oynadığı her rolün altından başarılı bir şekilde kalkıyor. Bu sene pek çok filmde göreceğiz onu ama özellikle Dune filmi için beklemedeyiz.

 

Olivia Colman Desen Var!

Bu sene The Father filminde ve The Crown 4. sezonda Kraliçe Elizabeth rolünde izlediğimiz Oliva Colman da filmin kadrosunda. Kendisinin rolü henüz belirsiz. Fakat Colman’ı filmde görecek olmak beni inanılmaz heyecanlandırıyor.

Film 2023 yılında vizyona girecek. Açıkçası önünde Charlie’nin Çikolata Fabrikası gibi başarılı bir film var. Üstelik hepimiz Willy Wonka’yı Johnny Depp ile sevdik. Bu yüklerin altından film kalkabilecek mi? İzleyip göreceğiz. Özellikle ilk fragman kesinlikle çok önemli. Umarım başarılı olur ve biz de keyifli bir film izleriz.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam