maniac

Maniac’tan Kamera Arkası Video Geldi

gamzeerinc
Maniac’tan Yeni Video Yayınlandı

Netflix Eylül ayı programında en çok beklenen mini dizi “Maniac”; 21 Eylül’de izleyiciyle buluşmuştu. Duyurulduğu ilk günden bu yana gerek oyuncu ekibi gerekse konusuyla büyük ilgi gören “kara komedi”den kamera arkası bir video yayınlandı. Emma Stone, Jonah Hill, Sally Field, Justin Theroux, yönetmen Cary Joji Fukunaga ve senarist Patrick Somerville’ın yer aldığı  videonun linki:

Diziyi Kısaca Hatırlayalım

Yönetmenliğini Joji Fukunaga‘nın (Jane Eyre, Beasts Of No Nation, True Detective) üstlendiği dizide; zihinsel süreçlerden ötürü yaşanan bütün sorunların çözüleceği yeni geliştirilen bir ilacın deneme programına dahil olan Annie Landsberg (Emma Stone) ve Owen Milgrim (Jonah Hill)in yollarının kesişmesini konu alıyor. Doktor James K Mantleray (Justin Theroux) hiç bir yan etkisi olmadığını iddia ettiği ilacın test aşamasına geçildiğinde ise yaşananlar pek de planlandığı gibi olmuyor.

Bir hatırlatma yapalım; Netflix’in son dönemde yayınladığı en iyi projeler arasına giren Maniac’ın 10 bölümden oluşuyor.  İkinci sezon olmayacak mı soruları nedeniyle geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan yönetmen Joji Fukunaga, yeni sezon planlansa dahi yönetmen koltuğuna oturmayacağını ve senarist Patrick Somerville’in de bunu kabul etmeyeceğini belirtmişti.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam