MTV Celebrity Deathmatch

MTV’nin Celebrity Deathmatch Programı Geri Dönüyor!

Ayşe Aslıhan

Celebrity DeathmatchMTV’nin MTV olduğu yıllarda ekrana gelen ve ünlülerin animasyon formatında birbirinin ağzını yüzünü kırdığı programı Celebrity Deathmatch geri dönüyor!

1998-2007 yılları arasında ekrana gelen program; müzik, sinema ve sanat dünyasının en popüler isimlerinin ringe çıkıp birbirlerini haşat etmelerini keyifle izlediğimiz bir yapımdı. Yaklaşık on sene önce yayından kalkan Celebrity Deathmatch, yaratıcısı Eric Fogel ve Ice Cube ortak yapımıyla geri dönüyor.

Ice Cube’un hem yapımcı hem de programın içinden bir karakter olarak karşımıza çıkacağı proje, günümüz popüler kültürünü düşününce karşımıza çıkan yıldız isimler sağ olsun, konuk bulmakta hiç sıkıntı çekmeyecek gibi gözüküyor.

MTV’nin 2019 yılı içinde haftalık bölümlerle yayına almayı planladığı Celebrity Deathmatch, bakalım eski tadını verebilecek mi? Hemen alttaki videoda Michael Jackson ile Madonna‘nın sıra dışı kavgasını görebilirsiniz!



https://youtu.be/yqT9Uubp3ns



Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam