O Duyguyu Sana Yaşatmayacağım

Ayhan Işık’ın Evinden Çıkan Dizi Projesi

Ayşe Aslıhan

İzmir’in Konak ilçesinde, Ayhan Işık’ın doğduğu eski Rum evinin restore edilmesiyle kurulan oyunculuk okulunun eğitmen ve öğrencileri, Türkiye’nin ilk epik tiyatro tarzıyla çekilen dizisi olma iddiası taşıyan O Duyguyu Sana Yaşatmayacağım isimli dizinin çekimlerini tamamladı.

Dekor olarak sadece karton malzeme kullanılmasıyla ve yönetmenin de sahnelere dahil olmasıyla fark yaratan dizinin internet üzerinden yayınlanması planlanıyor.

O Duyguyu Sana Yaşatmayacağımİzmir’de 7 yıl önce, güzel sanatlar fakültesi mezunu Berkay Berkman ve Atakan Şatıroğlu tarafından Ayhan Işık’ın doğduğu evde açılan oyunculuk okulunun eğitmen ve öğrencileri, farklı bir projeye imza atarak Türkiye’nin ilk epik tiyatro tarzıyla çekilen dizisi olan O Duyguyu Sana Yaşatmayacağım adlı dizinin çekimlerini tamamladı.

Senaryosu Berkay Berkman, Atakan Şatıroğlu, Saygın Ersin, Ezgi Gizem Gülümser’e ait olan dizinin yönetmenliğini Atakan Şatıroğlu yaptı. İlgi çekici bir senaryoya sahip dizide karakterlerin bir aşk filmi çekme macerası anlatılırken, yönetmenin sürekli sahneleri kesip araya girmesiyle ve oyuncuların kameraya doğru konuşmasıyla da seyirciye absürt bir komedi yaşatılıyor.

Toplam 8 bölümden oluşan dizinin oyuncuları arasında Altan Gördüm, Cemalettin Çekmece gibi ünlü isimler de var.

Dizinin yakın zamanda dijital bir platformdan yayınlanması planlanıyor.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam