Wild District

Wild District Yayında

Aygün Akdağ

Mobil dijital platformu TV+, yeni dönemde Kolombiya yapımı TV+ t dizini yayınladığını duyurdu. Başrolünde ‘Narcos’ dizisiyle tanınan Juan Pablo Raba’nın yer aldığı ve gerçek olaylardan ilham alan Wild District , Kolombiya’nın kaçırılan çocuklarla, evden kopan babalarla, dağılan hayatlarla dolu tarihini etkileyici bir üslupla, aksiyon dolu bir hikayeye aktararak anlatıyor.

Dizide Juan Pablo Raba, yeni bir yaşam kurma amacıyla yıllardır görmediği ailesinin yanına döndü. Ama bunun yerine kendini suçla dolu bir dünyanın ortasında bulan John Jeiver’i canlandırıyor.

Yapılan bilgilendirmede; yeni sezonda Wild District’in haricinde yine bir gizemli suç öyküsü olan Victor Lessard ve ikiz kız kardeşlerden birinin kaybolmasıyla açığa çıkan aile sırlarını anlatan Beyond the Appearances gibi yapımlar takip edeceği belirtildi. Ayrıca, dünya üzerindeki gizemli bölgelere odaklanan uluslararası standartlarda çekilmiş etkileyici bir Türk belgeseli Saklı Dünyalar – Stories of the Hidden Worlds TV+ özel seçkisi içerikleri arasında yer aldı.

Turkcell Dijital Medya ve Eğlence Direktörü Barış Zavaroğlu’nun açıklaması

Turkcell Dijital Medya ve Eğlence Direktörü Barış Zavaroğlu da TV+ Özel’in ilk projesi olarak Wild District ‘i seçme sebeplerinin etkileyici hikayesi olduğunu söyleyerek, “İzleyiciyi en çok etkileyen yapımlar, genellikle yaşanmış olaylardan beslenen içeriklere sahip. ‘Wild District’ de Kolombiya’nın gerçeklerini anlatıyor ve bunu etkileyici bir anlatımla yapıyor.

Wild District

Dünya çapında beğenilen ve çok izlenen işlere TV+’ta yer vermeye devam edeceğiz. ‘Sen Nereye TV Oraya’ prensibiyle kullanıcılarımızın en heyecanlı ve eğlenceli işlere her yerde ulaşmalarını sağlayacağız. Buna dünyanın en önemli futbol liglerini, NBA’i, milyonları ekran başına toplayan tenis turnuvalarını kapsayan spor yayınlarımızı, çocuklara yönelik kanal ve programlarımızı da ekleyince ne kadar zengin bir içeriğe sahip olduğumuz ortaya çıkıyor”.

Dizinin Konusu:

Wild District konusu: Kolombiya Barış Anlaşmasına imzasını atan Jhon Jeiver, ormanı terk ederek geçmişini arkasında bırakmaya çalışır. Uzun yıllardır görmediği ailesiyle yeniden bağ kurmaya karar veren Jhon, Bogotá’ya geri döner ve topluma uyum sağlamaya çabalar.

Ne var ki burada da kendisini suçla dolu bir dünyanın içerisinde bulacaktır. Büyük bir ahlaki ikilemde kalan Jhon aynı zamanda ailesini de karanlık geçmişinden korumaya çalışacaktır.

Cristian Conti’nin yarattığı Wild District’in oyuncu kadrosunda Cristina Umaña, Camila Sodi, Carolina Acevedo, Alina Lozano ve Juan Fernando Sánchez gibi isimler var. Dizinin yürütücü yapımcılığını ise Andrés Calderón, Juan Pablo Raba, Javier Fuentes-León ve Javier Gullón üstleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=Wl9N49Ny7S4
Wild District

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam