Uzi, “El Chavo” albümü ile bizimle!

Mısra Gündem

Uzi, heyecanla beklediğimiz “El Chavo” isimli albümünü bu gece dinleyicileriyle paylaştı. 

Uzi’nin ilk albümü “Kan”, büyük kitlelere ulaşarak büyük ses getirmişti ve türkçe rapte yeni bir çağ açmıştı. “El Chavo” albümü “Kan” kadar ses getirecek mi? Hep birlikte göreceğiz.

Gelelim El Chavo’ya… Albüm 11 şarkıdan oluşuyor. Albümün mix ve mastering koltuğunda Etki ve Mixedbyg oturuyor. “Arasan da” şarkısını albümün içine dahil eden sanatçıya, “Run Run” isimli şarkıda Aksan, “Cehennem” şarkısında Ayaz, “Negatif” isimli şarkıda Heijan, “Kurşun Delikleri” şarkısında Hypzex, “Senin Uğruna” isimli şarkıda Mavi, “Turkish Boy” şarkısında ise Levo eşlik ediyor.

Albümdeki şarkılar, önümüzdeki yaz ve kış mevsimlerinde hatta bir sonraki yaz ve kış mevsimlerinde dahi hit olacak gibi duruyor.
Hepimizin gözlerinin bu albümde birkaç ismi daha aradığını biliyoruz. Fakat isim vermeden bu konuya “tüh ya” diyerek uzaklaşıyoruz. Belki daha sonra aklımızdaki isimlerle yeni düetler dinleriz.

Hep birlikte, albümdeki şarkılara bir göz atalım:
EL CHAVO 

XXL

NEGATİF

RUN RUN

UNUTTUM

SENİN UĞRUNA

HESAP

CEHENNEM 

KURŞUN DELİKLERİ

TURKISH BOY

ZOR

ARASAN DA

Uzi kimdir?

Utku Cihan Yalçınkaya, 30 Ağustos 1998 yılında İstanbul‘da dünyaya geldi. Şarkılarında sokak kültürünü çokça yansıtır. Çoğu şarkısında doğduğu ve büyüdüğü semt olan Güngören’den bahseder. Rap müziğe Acil adlı şarkıyla başlamış olsa da geniş kitleler tarafından tanınması 2021 yılında yayınladığı “Kan” isimli albümünde bulunan Krvn ve Umrumda Değil adlı şarkılar sayesinde olmuştur ve ayrıca albüm “Spotify Top 10” listesinde 10. sırada yer almıştır.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam