King-of-Thieves

2019 Yılının En Kötü 5 Filmi

Aygün Akdağ

Her zaman izlenebilecek film önerisi verilir.
Bizler ise sizlere bu senenin IMDB puanı en düşük; senenin en kötü filmleri sizlerle!

1) Buffalo Boys – IMDb Puanı: 5.8

Jamar ve Suwo adındaki iki kardeş, bir zamanlar Amerika’da sürgün edilmiş babalarının intikamını almak için Java topraklarına geri dönerler. 2018 yapımı aksiyon filmleri türünde olan Buffalo Boys filmi yönetmen Mike Wiluan tarafından yönetiliyor.

2) Child’s Play (Chucky) IMDB Puanı: 5.9

Seri katil olan Brad Dourif, peşine düşüne polislerden kurtulmak için bir oyuncuk bebek fabrikasına sığınır fakat kurtulamaz ve polis tarafından öldürülür. Brad, ölmeden önce vodoo büyüsü ile lanetlenerek ruhu bir oyuncak bebeğe aktarılmıştır. Catherine Hicks, oğlu Alex Vincent için Chuckie lakaplı oyuncak bebeği satın alır. Kısa süre sonra birkaç cinayet işlenmeye başlar ve tüm deliller cinayetleri Alex’in işlediği üzerinedir. Brad’i öldüren polis, cinayetleri Alex’in işlediğine inanmaz ve olayı araştırmaya başlar. Yaşananların ardında bambaşka bir gerçek vardır.

3) State Like Sleep – IMDB: 4.2

en kötü filmleri

State Like Sleep, kocasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmeye çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Katherine’in, kocası Stefan Delvoe ile mutlu bir evliliği vardır. Hayatlarında her şeyin yolunda gittiği sırada Stefan’ın ani ölümü Katherine için büyük bir yıkım olur. Ünlü bir adam olan Stefan’ın intiharı sadece eşini etkilemekle kalmaz ülkede gündemine de bomba gibi düşer. Acılı kadın kocasının gizemli intiharının nedenine bir türlü anlam veremez. Stefan’ın yokluğuna alışmaya çalışan Katherine, her şeyi geride bırakarak yeni bir hayat kurmaya çalışır. Ancak kocasının ölümünden bir yıl sonra aldığı bir telefon tüm hayatını alt üst eder

4) TOLKIEN – Imdb:6.8

Tolkien, Lord of The Rings serisi, The Hobbit, Silmarillion, Hurin’in Çocukları ve daha nice edebiyat dünyasına kazandırdığı önemli eserle tanınan J.R.R. Tolkien’ın hayatını konu ediyor. Film, İngiliz yazar, şair, filolog ve profesör unvanlı akademisyen JRR Tolkien‘ın yetim kaldığı çocukluk döneminden itibaren yaşamının ilerleyen dönemine uzanıyor. Tolkien‘in arkadaşlık ve aşkı keşfetme hikayesi anlatılırken diğer yandan da I. Dünya Savaşı Dönemi’nde Tolkien‘in yaşadıklarına değiniliyor.

5) King of Thieves – IMDB: 5.5

Gerçek bir olayı beyaz perdeye aktaran film, değerli eşyaları için kiralık kasa hizmeti sunan Hatton Garden’ın hırsızlar tarafından basılması ve toplam 60-70 civarı kasanın yağmalanarak 35 milyar euro değerindeki eşyaların çalınmasını anlatıyor. Uzun süren bir polis araştırmasının sonunda ortaya çıkan gerçek ise; artık ileri yaşlara ulaşmış olan bir grup suçlunun yeniden bir araya geldiği ve birkaç yeni elemanı yanlarına alarak Britanya’nın en geniş kapsamlı soygununu gerçekleştirmiş olduklarıydı

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam