Dark

Sevilen Dizi Dark’dan 3. Sezon Sürprizi!

Suna Simge Çakmak

Netflix‘in sevilen ve merakla beklenen dizisi Dark‘dan 3. sezon sürprizi geldi.

İlk iki sezonu yayınlanan dizi çok büyük ses getirmişti. Yeni sezonunun haberi ise geldi… Fragmanı yayınlanan dizi, izleyicisi tarafından büyük merak uyandırdı. 1 Aralık 2017 tarihinde ilk sezonu yayınlanan Dark‘ın Baran bo Odar ve Jantje Friese tarafından yaratılan bir bilim kurgu ve gerilim dizisi, zaten çokça izleyiciye ulaşmıştı. Alman kültürü taşıyan bu dizi ismi gibi karanlık ve şaşırtmalarıyla da bir o kadar renkli!

3. sezon ne zaman yayımlanacak?

3. ve final sezonu ile dizi, 27 Haziran tarihinde Netflix‘de gösterime girecek.

Almanya’nın Winden kasabasının çocuklarının ortadan kaybolmaya başlamasıyla ilgili dizide; bölgede yaşayan dört ailenin kopuk ilişkileri, çifte yaşamları ve karanlık geçmişleri gün yüzüne çıkıyor ve üç nesli kapsayan bir gizem gözler önüne seriliyor.

Ana karakterler arasında babasının intiharını atlatmaya çalışan genç Jonas Kahnwald, erkek kardeşi 33 yıl önce ortadan kaybolan polis memuru Ulrich Nielsen ve emniyet amiri Charlotte Doppler var.

2019’da başlayan hikâye, dizideki ana ailelerden belirli kişilerin nüfuz sahibi Tiedemann ailesinin bölgede işlettiği nükleer enerji santralinin altından geçiyor. Mağara sisteminde bulunan bir solucan deliğinin varlığından yavaşça haberdar olunuyor… Dizinin hikâyesi zamanda yolculuk ile kısa sürede 1986 ve 1953’ten de olaylar içeriyor.

Birinci sezonda sadece Kahnwald, Nielsen, Doppler ve Tiedemann ailelerinin sırları ortaya dökülüyor. Henüz ne olduğu ortaya çıkmaya başlamamış, bir anda kaybolan çocuklar ile ise kasabanın ve sakinlerinin arasındaki bağlar su yüzüne çıktıyor ve ailelerin hayatları da mahvolmaya başlıyor…

Dark Netflix GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam