The Squad

The Suicide Squad’tan Ayrıntılar Paylaşıldı!

Ayşe Aslıhan

James Gunn imzalı The Suicide Squad filminden yayınlanan ilk tanıtım fragmanı ve filmde yer alacak karakterler açıklandı. Film, 6 Ağustos 2021’de vizyona girecek.

Guardians of the Galaxy filmleriyle tanınan James Gunn‘ın yazıp yönettiği The Suicide Squad, 2015 yılında vizyona giren Suicide Squad’a doğrudan bir devam filmi olmayacak, ancak o filmden birçok karaktere hikayesinde yer verecek. Bu karakterlerin başında, bu yıl Birds of Prey filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkan, Margot Robbie‘nin hayat verdiği Harley Quinn geliyor.

TSS’den yeni bilgiler ve videolar DC FanDome etkinliğinde paylaşıldı. Marvel’ın sevilen Guardians of the Galaxy serisini de yöneten James Gunn, bu sefer DC için yönetmenlik koltuğuna oturdu.

Ünlü oyuncu Idris Elba‘nın da kadroya katılmasından sonra kimin hangi karakteri canlandıracağı da merak konusuydu. DC FanDome etkinliğinden paylaşılan video ile bu merakımız da sona erdi.

Filmin oyuncu kadrosunda John Cena, Nathan Fillion, David Dastmalchian, Taika Waititi, Storm Reid, Peter Capaldi, Steven Agee, Daniela Melchior, Flula Borg,Pete Davidson, Alice Braga, Michael Rooker ve Sean Gunn da yer alıyor.

Ayrıca filmin post-prodüksiyon süreci devam ediyor. Pandemi süreci tüm yapımlar gibi The Suicide Squad’ı da etkilemiş olsa da film orijinal vizyon tarihini koruyor.

Merakla beklediğimiz film, 6 Ağustos 2021’de vizyona girecek. Kamera arkası görüntüleri de içinde bulunduran tanıtımı ise burada!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam